Társasházak rovarirtása

 

A társasházak leggyakoribb kártevői a német csótány és az egyre nagyobb számban elterjedt ágyi poloska.  Nagyobb társasházak lakóinak állandó problémája, hogy 1-1 lakásra kiterjedő rovarirtás csak rövid ideig nyújt mentességet. A rovarok könnyen megtalálják maguknak a közlekedő utakat, közművezetékeket, a villanyvezetékek kábelcsatornáit, csővezetékeket, a rejtett repedéseket és ezeken keresztül aktívan terjednek a lakások között. Az ellenük való védekezés leghatékonyabb módja, a teljes épület egyidejű és egyszerre történő irtószeres kezelése. Ilyenkor a társasház minden egyes lakásában, szemétledobóknál, közös területeken, lépcsőházban, pincében egyszerre végzünk rovarirtást. Így azonos időben számolható fel az összes egyed, nem maradnak visszafertőző gócok.

társasház
társasház

Rovarok irtására több módszer áll rendelkezésünkre (permetezés, gélezés, hideg ködölés), melyeket általában kombináltan alkalmazva érhető el a kívánt eredmény. (Függ a kártevő fajtájától, fertőzöttségi mértéktől stb.)

Nagyon fontos, és hangsúlyozom közös érdek, hogy az irtáskor minden lakóhoz bejussunk. Sajnos tapasztalataim alapján ezt sokszor nem veszik komolyan, pedig ez az egyik kulcs a teljes kártevő mentesítéshez.

Nem kell együtt élnie semmilyen rovarral attól, mert társasházban lakik! Az évek során számtalan házban sikeresen kiirtottam a kártevőket! Büszkén mondhatom, hogy munkámmal mindenhol elégedettek voltak a lakók és a közös képviselők!

Teljes társasházak kártevőirtását, kedvező áron, garanciával az ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN vállaljuk! Várom közös képviseletek megkeresését egyedi ajánlatért!

Kérjen árajánlatot!


  igennem


  igennem


  ágyi poloskacsótányrágcsáló


  lépcsőházbanlakásban

  Kérjen árajánlatot!


   igennem


   igennem


   ágyi poloskacsótányrágcsáló


   lépcsőházbanlakásban