Darázsirtás és lódarázsirtás

Darázsirtás és lódarázs irtás szakembertől! Biztonságra és hatékonyságra törekszem minden munka során.

Darazsakkal való házilagos küzdelem nagyon veszélyes lehet, speciális felszerelés és irtószerek alkalmazását igényli. Éppen ezért javasoljuk, hogy bízza ezt a munkát szakemberre.

darázs darázsirtás

Milyen darazsakkal találkozhatunk leggyakrabban?

Hazánkban a német és a kecskedarázsok a legelterjedtebbek, de előfordulhat, hogy lódarázzsal találja szembe magát otthonában. A lódarázs mérete akár kétszer-háromszor is nagyobb lehet, mint az átlagos darázsé, és rendkívül agresszívak. Ne próbálja meg házilag megoldani a problémát!

Hogyan végzem a darázsirtást?

A darázsirtásra több bevethető módszerünk van, amik közül mindig azt alkalmazzák a kollégák, ami szakmailag indokolt. A darázsirtást permetezéssel vagy porzással végzem. A fészek hozzáférhetőségétől függően változik a módszer.

Permetezés:

Látható fészkek esetében alkalmazom. Az irtószer gyorsan hat, és hatékony megoldást nyújt.

Porozás:

A porozás darázs ellen az egyik leghatékonyabb módszer. Rejtett vagy nehezen elérhető fészkek eltávolítására használom. A porozószert egy speciális porozógéppel, extra nagy nyomással porlasztom a fészekbe és annak közvetlen közelébe, amely során a nagyobb nyomás a fészek külső burkolatát megsértve lehetővé teszi a porozószer szabadabb fészekbe történő beáramlását, ezzel együtt a benne lévő darazsak gyors taglózó szerű pusztulását.

A porozás további óriási előnye, hogy hosszú hatástartamot biztosít, mivel a felületen megtapadva továbbra is 100%-ban kifejti darázsölő hatását, majd ezután szermaradvány nélkül eltávolítható.

darázs darázsirtás

Hidegködölés: 

Nagyobb területeken vagy lakótérben is alkalmazható. Biztosítja, hogy a rovarok még a legapróbb résekből is eltávozzanak.

Bízza rám a darázsirtást, és élvezze a biztonságot és a hatékonyságot! Forduljon hozzám még ma!

VESZÉLYES A DARÁZSIRÓSZER EMBERRE, VAGY ÁLLATRA?

Az általam használt irtószerek ebben koncentrációban csak hidegvérűek szervezetére ártalmasak, de a darázsirtás során a legtöbb esetben eleve teljesen kizárható, hogy ők egyáltalán érintkezzenek az irtószerrel.