Ágyi poloska irtás

 – Garantált megoldás a nyugodt éjszakákért!

Az ágyi poloskák okozta problémák miatt hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalatokat és szaktudást szereztem ezen a területen. Fontos az elején leszögezni, hogy az ágyi poloska probléma nem függ össze a lakás tisztaságával, és bárki érintetté válhat, akár egy luxusszállodából, akár a tömegközlekedésről hazatérve. Az ágyi poloska apró mérete és rejtőzködő életmódja miatt nehezen észrevehető, de gyorsan szaporodik, és ezáltal terjed. Az otthoni módszerek és bolti irtószerek általában csak gyérítik a bogarakat, de teljes mentességet nem tudnak biztosítani. Leginkább elhúzódik a probléma miattuk. Az ágyi poloska irtására az egyetlen megbízható megoldás, ha szakembert hívunk!

Ágyi poloska, ágyi poloskairtás

Több száz lakás irtásának tapasztalata alapján megnyugtathatom Önt: Nincs olyan helyzet, amiből ne lenne kiút az ágyi poloskák ellen!

Ágyi poloska, ágyi poloskairtás

Mi különböztet meg a többi rovarirtótól?

Szakmámban az alaposság és a minőség rendkívül fontos. Nem rohanunk végig a helyiségeken, hanem alaposan átvizsgáljuk az ágyakat és környéküket (és szükség esetén az egész lakást is). Az ágyi poloskák búvóhelyeit is körültekintően feltérképezzük, és ha szükséges, akár bútorokat is mozgatunk. Ezt követően csak és kizárólag engedélyezett irtószerekkel alaposan körbe fújjuk a szükséges területeket. Az irtás során hidegködölést is alkalmazunk, amely hatékonyan kiűzi a különböző repedésekben megbúvó ágyi poloskákat. Fontos megjegyeznem, hogy az általunk alkalmazott módszer nem tartalmaz gázosító szereket (ezt a köznyelvben rosszul elterjedt fogalom miatt emlegetik így), ezért teljesen biztonságos, a jogszabályoknak megfelelő.

Az ágyi poloskák erős szaporodása esetén az irtást célszerű 2-3 héten belül ismételni, mivel az engedélyezett irtószerek a petéket nem pusztítják el. A második kezelés után pedig garanciát vállalok a munkánkra, így biztos lehet abban, hogy visszanyeri otthona nyugalmát és tisztaságát. Ne hagyja, hogy az ágyi poloskák továbbra is megkeserítsék életét – hívjon most, és bízza ránk a probléma hatékony megoldását!

Hogyan zajlik az ágyi poloska irtás?

A poloskairtás összetett folyamat, minden lakás más, nem rutinból végzem a munkát, ezért ha

előzetes felmérés nem is szükséges, telefonon mindenképp érdemes egyeztetni a teendőkről. Amikor kimegyünk a helyszínre egy alapos átbeszéléssel kezdjük a munkát. Szeretjük elmagyarázni a megrendelőnek, hogy pontosan miként fog zajlani az irtás és mit miért csinálok. Ilyenkor a felmerülő kérdéseket is át tudjuk beszélni.

Az ágyi poloska irtására két féle módszer kombinálását tartom a legmegbízhatóbbnak, a permetezést és a hidegködölést.

Ágyi poloska, ágyi poloskairtás

Permetezés

Az ágyi poloska irtás során permetezéssel egy tartós méregmezőt hozunk létre, mely hosszabb távon fejti ki poloskairtó hatását. A permetezés érinti a szoba olyan részeit, berendezési tárgyait (ágy, szekrények, bútorok, dísztárgyak) ahol a poloskák vélt, vagy valós búvóhelye megtalálhatóak, illetve ahol át tudnak vándorolni szomszédos lakásokba, szobákba (csövek, konnektorok környéke, ablakok környéke).

Légtérkezelés: hidegköd képzéssel

Szükség lehet a permetezésen felül légtér kezelésre is. A légtérkezelés hidegköd képzéssel történik. Ezt sok esetben gázosításnak is gondolják a megrendelők, de valójában nem gázt használunk. A hidegköd képzés hatására a repedésekben, résekben megbújó poloskák is előjönnek. A kibújó rovarok belemásznak az irtószerbe. Ezért fontos, hogy az ágyi poloska irtószer hatása hosszan tartó legyen.

Mennyi időt vesz igénybe az ágyi poloska irtás?

Kezelendő szobák, ágyak számától függően egy – másfél órás munka. 

El kell hagyni a lakást?

A permetezéskor a lakásban lehet tartózkodni, olyan helyiségben, ahol nem történik irtás. Hidegködölésnél el kell hagyni a lakást, de ez a folyamat legvége, pár perces művelet. A kezelést követően a lakásba legalább 3 órán keresztül TILOS VISSZAMENNI!!! A levegőben szálló permetszer/irtószer (súlyos) nyálkahártya irritációt okoz. Amikor visszatérnek a lakásba, alaposan ki kell szellőztetni!

Mennyire van tartós hatása az irtószernek?

Az irtószerek hatása folyamatosan gyengül, szellőztetés, takarítás stb. eredményeképpen. Körülbelül

2-3 hétig fejti ki hatását.

Ágyi poloska, ágyi poloskairtás

Milyen gyakran kell ismételni az irtást?

Az engedélyezett irtószerek nem ölik meg a petéket, ezért a hatásosság érdekében az első irtástól

számolva 2-3 héten belül meg kell ismételni az irtást, hogy a petékből kikelt lárvák is elpusztuljanak.

Első alkalommal a lárvák és a kifejlett rovarokat irtjuk ki, 10-21 nap elteltével a petékből kikelt lárvákkal végzünk.

Az első kezelés után néhány napon belül egyre kevesebb csípés lesz, de teljesen nem fog megszűnni a probléma, mert idő kell, míg az összes egyed elpusztul. Az ismétlő kezelés után szűnhetnek meg a tünetek véglegesen.

Mit kell tenni az irtás előtt?

Élelmiszert el kell pakolni, ágynemű huzatokat le kell húzni, azokat ki kell mosni 60 °C-on, hogy az esetlegesen rajtuk lévő peték elpusztuljanak.  Az ágynemű tartókból ki kell pakolni, azonban a szekrényben lévő ruhákat nem szükséges bezsákolni.

Az irtás idejére a háziállatokat el kell zárni, vagy más helyre elhelyezni. A melegvérű élőlényekre nem veszélyes az irtószer száradás után.

Ha kedvtelésből hidegvérű állatokat (halak, hüllők, rovarok) tart, erről mindenképpen tájékoztassa a poloskairtást végző szakembert!

Szolgáltatásaink elérhetőek Budapesten, Cegléden, Dabason, Gyöngyösön, Hatvanban, Hódmezővásárhelyen, Jászberényben, Kecskeméret, Kiskunfélegyházán, Orosházán, Szegeden, Szentesen, Szolnokon, Tatabányán, Csongrádon és ezek környékein.

Ágyi poloska irtás szállodáknak (Hotel, Hostel, Motel, Airbnb, Idősek
otthona, Kempingek stb.)

egyedi program kidolgozása ágyi poloska és
egyéb rovarok ellen, hogy ne legyen több panasz a vendégek részéről.

 

Gyakran cserélődő és átutazó vendégek miatt rengeteg szálláshely küzd időről-időre ágyi poloskával. Az ágyi poloska bekerülése észrevehetetlen, ezért folyamatosan ellenőrizni kell az ágyi poloska jelenlétét a szálláshelyeken és más intézmények esetén is, ahol gyakran cserélődnek a vendégek. Pl. idősek otthona, kollégiumok, bentlakásos szociális intézmények, munkásszálló, táborok, stb. 

étterem terasza

Ágyi poloska irtás szállodáknak és szállásadóknak

Amennyiben felütötte a poloska a fejét már a szálláshelyen, abban az esetben azonnal cselekedni kell. Az általunk nyújtott ágyi poloska irtás azonnal hat és 6 órán belül poloskamentesen kiadható a szoba. Ezekben az esetekben javasoljuk a környező szobák
„megelőző jellegű irtását”, hogy amennyiben menekülnének a poloskák, ne telepedjenek meg a szomszédban.
Megelőző jellegű irtószeres kezeléseket végzünk rendszeres időközönként. A járványügyi rendelet értelmében évente kétszer kötelező elvégezni. Indokolt esetben, ha az ellenőrzések során rovarfertőzött helységet találunk, szintén poloskairtást végzünk. A preventív kezelések hosszú hatástartalmú felső kategóriás irtószerekkel történik. Figyelembe véve a helység és a felületek sajátosságait annak érdekében, hogy a hatástartam minél hosszabb legyen, így a kezelések száma is csökkenjen.